Poradna LANGMaster Angličtina Zak´s Wordgames

Autor: | Vloženo: 06.03.2016 000 22:08 | Témata: Poradna LANGMaster Angličtina Zak´s Wordgames

Zak´s Wordgames na novějším OS(32bit)?

Má někdo angličtinu Zak´s Wordgames a funguje mu na počítači s novějším operačním systémem než jsou uvedené OS: Windows 3.1, 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0 ?
Pokud ano, prosím o informaci, kdy jste svůj program koupili a zda jste museli udělat nějakou změnu v některém ze souborů nebo nějaký jiný zásah, aby program mohl v novějším operačním systému fungovat (prosím, popište mi přesně, co bylo nutné udělat). Předem všem velice děkuji za odpověď.

  • 6. března 2016 - Oficiální zástupce obchodu Jazykový obchod

    Kurz "LANGMaster Angličtina Zak’s Wordgames" je z roku 2001. Tento produkt bez problémů funguje na operačním systému Windows XP do 32 bit. verze.

    Na novějších operačních systémech Windows 7, 8 nebo 10, 64 bit (týká se to i systému Windows Vista 64 bit a Windows XP 64 bit) tento produkt bohužel nefunguje.

    Výrobce, firma LANGMaster, už tento problém u tohoto kurzu nebude odstraňovat a už k tomuto produktu neposkytuje technickou podporu.


    Někteří naši zákazníci používají tento kurz na počítačích s Windows 7, 8 nebo 10 po spuštění v Virtual XP mode.


    Z naší zkušenosti je v současné době tím nejlepším v oblasti multimediální výuky angličtiny pro děti kurz "Tell me More Kids Angličtina komplet - 3x DVD-ROM". Tento kurz dokáže děti mnohem lépe zaujmout, protože obsahuje velké množství různých aktivit (videa, ozvučená pexesa, písničky, hlasové křivky pro nácvik správné výslovnosti, vyhodnocení výsledků jednotlivých aktivit, možnost instalace české nebo pouze anglické verze, a mnoho dalšího). Pro děti (asi od 10 let) Vám můžeme doporučit tyto multimediální kurzy "Landi Angličtina 15 Ultimate" a "EDDICA Domácí učitel angličtiny".

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Bergenia

      7. března 2016 - Bergenia

      Žádný z našich počítačů nemá operační systém 64bitů, ale jen 32bitů. Zak’s Wordgames nám bez problémů fungoval na počítači s Windows Vista (32bitů), ALE AŽ PO ÚPRAVĚ, která byla popsána na webu LANGMaster ve FAQ (muselo se přepsat nějaké číslo v nějakém souboru - to je vše, co si pamatujeme, web už neexistuje, nevíme co, kde a jak přepsat). To, co hledám, je právě tahle rada-postup úpravy, případně někdo, kdo má novější vydání téhle hry (reedici), která už by tuhle chybu měla mít opravenou, a byl by ochoten poslat mi ze svého instalačního CD instalační soubory (soubory nutné jen k nainstalování programu), protože všechny ostatní soubory jako obrázky a zvuky máme na svém starém originálním disku.


  • 9. března 2016 - Oficiální zástupce obchodu Jazykový obchod

    zkuste se obrátit přímo na výrobce...

    http://www.langmaster.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.