Nejnovější recenze ze sekce Výukové aplikace
- prehledne
- jednoduche
- system vyuky - je vam dokola prehravana zobrazena veta s doslovnym prekladem.
- az prilis jednoduche - software vypada jako z roku 98
- technicky tragedie - program se snazi nainstalovat do korenoveho adresare disku, pokud ho zkusite nacpat do program files, zahlasi ze v ceste nesmi byt mezery... WTF?
- otazka je jestli tento system vyuky opravdu funguje
Mel jsem v ruce pouze demo, ale technicke problemy me naprosto odradily od koupe finalni verze - firma ktera v roce 2013 vyda produkt ktery nezvladne mezery c instalacni ceste u me neziskala prilis vysoky kredit.
Navic pokud pripocitate to, ze firma pana Tomana se zivi prodejem tzv. lestenych prdu (motivacni recnik...), rekl bych radeji ruce pryc.
- Přehledně vysvětlenà gramatika, celkový systém výuky mi vyhovuje.
učitel na doma za pár korun
- Nepracuje se Win7. absolutně nefunguje podpora na [email protected] ničemu tam nerozumí. KDYŽ V PROGRAMU MLUVÍ ČESKY TAK JE TAM NĚJAKÝ ROBOT NEBO VIETNAMEC. Před týdnem jsem odstoupil od kupní smlouvy a DO DNES JSEM NEDOSTAL ANI ODPOVĚĎ A ANI PENÍZE NA ZPĚT!!!
S TAKOVOU FIRMOU SE NEVYPLÁCÍ UZAVÍRAT OBCHODY
PODPORA ŽÁDNÁ A NEJRADĚJI BY VÁM NA PROBLÉM ODPOVĚDĚLI PO UPLYNUTÍ 14 DENNÍ DOBY ABY JSTE NEMOHLI ZBOŽÍ VRÁTIT.
- Všechny informace na jedné placce
- Možnost (bezplatné) aktualizace
- Funguje i po reinstalaci počítače (na rozdíl od "Otty")
- Doplněny české reálie
- Výborný doplněk knihy
- Přece jen se jedná o přepracovaný německý produkt - uvítal bych spíše aktualizaci projektu Diderot, který skončil
- U osobností chybí přesná data narození a úmrtí (roky jsou, ale datumy ne)
- U téměř každého hesla zabírá třetinu plochy reklama na "Kde se dozvím víc" - odkazy na další encyklopedie od stejného nakladatele
Nerozumím ceně - koupil jsem včera za 99,- CZK na http://www.bux.cz...
V českém prostředí a v současné době pro milovníky informací jasná volba
- Trochu jsem váhal před koupí, zarazilo mě v diskuzích, že má program "počítačovou výslovnost, které není rozumět". Po dotazu mi bylo sděleno, že v programu je několik desítek hodin, vše ozvučeno rodilými mluvčími.
- A tak to také je,jediné, co je synteticky je to, když si vytváříte třeba cestovní CD nebo lekci do mobilu a chcete tam mít češtinu, ta je syntetizovaně (je to hnusné ale srozumitelné). Já to nepoužívám, v mobilu mám místo této češtiny obrázek, to je mnohem lepší na zapamatování.
- Jinak se nerad rozepisuji, tak použiji recenzi a Angličtiny pro středně pokročilé, která je také ha Heuréce.
- Super, přehledné, jasné, jednoduché... Ještě jsem nenarazila na slovíčko, které by mi program nebyl schopen vyslovit (v AJ), vyslovuje i celé věty. Vynikajicí funkce ´´slovíčka na ploše´´ - vyberete si jakékoliv slovíčko, zadáte do slovníčku, a program Vám nabídne (z google obrázky) související obrázky. Vy si jen vyberete to, co Vám nejblíže pojem asociuje, to si uložíte a program Vám přenese obrázek s anglickým pojmem i s českým překladem na plochu Vašeho počítače. Lze si nastavit množství obrázků na ploše a jejich frekvence obměny (celkové množství v paměti není omezeno)
- Učíte se nenásilně, při každém usednutí k pc si přelétnete zrakem obrázky a výrazy, když už je znáte, smažete je a nahradíte novými. žádné učení slovíček nazpamět - prostě si jen jednou nebo několikrát denně prohlídnete plochu své obrazovky (1-2min) a věnujete se dál něčemu jinému. Přesto si Váš mozek informaci uloží. Opravdu to funguje, teda alespoň u mne.
- Gramatika je také vysvětlena velmi přehledně a jednoduše
- Navíc cena za program je vynikající, mám tuto pro středně pokročilí a musím říct, že obsah gramatiky je tak obsáhlý, že Vás naučí vše důležité k plynulé mluvě. Osah slovíček je v podstatě neomezený.
- 100% doporučuju
- Ideální v kombinaci s hodinami konverace ve škole nebo s rodilým mluvčím, ale jinak ostatní hodiny ve škole tento program dokáže za minimální částku zcela nahradit, máte-li dostatek vůle si lekci gramatiky čas od času otevřít a pořádně se na to soustředit.
- (Touto recenzí nechci nijak schazovat hodnotu práce živých lektorů!! Sama mám několikaletý základ ze školy a pak i z jazykové školy a vyzkoušela jsem i soukromého učitele)
- Tento typ výuky jsem po svých zkušenostech zvolila z ekonomických důvodů...
Pro toho, kdo se učí jazyk a hledá kvalitní učební pomůcku.
- skvělé pro děti,i rodiče ,kteří neumí AJ.
DOPORUČUJI
- Dárek k Vánocům, původně jsem myslel, že to skončí v šuplíku, ale opravdu mě to chytlo. Co se mi nejvíce líbí:
- Narazím na cizí slovíčko, stisknu CTRL+C, Landi to zaregistruje, nahoře na mě vyskočí malé okénko z překladem
- Pak si ke slovíčku přiřadím obrázek z internetu (dvě kliknutí)
- Slovíčka mám na ploše Windows, v šetřiči, to je automatické. Pak se z toho dá vytvořit videolekce do mobilu, funguje to i na mé starší Nokii.
- Pak je tam celá anglická gramatika vysvětlená polopatickými videi.
- Dal bych 100%, ale to nedávám nikomu, protože by zpychnul.
- Zatím nic
Výborný produkt, doporučuji. Mám plný šuplík výukových cédeček, tady u toho věřím, že zůstanu. Produkt ale asi není vhodný pro někoho, kdo hledá zázračný produkt a myslí, že se naučí jazyk bez vlastního přičinění. To ale asi bude hledat věčně
využívám pravidelně
- ucim se fakt rychle
- pokud nestihate, proste nejdete dal :-)
Vyzkoušela jsem 15 lekci zdarma a toto nema konkurenci
Potřebuji psaní do práce a těch 15 lekcí zdarma jsem zvladla opravdu rychle
Samozřejmě doporučuji
![Landi Angličtina 11 - začátečníci](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/bbc/bbc2d7d49862e4d6bf9008d6ab9ea236--mmf100x100.jpg)
Landi Angličtina 11 - začátečníci
Anonym
Přidáno: 19. ledna 2013
(naposledy upraveno 25. ledna 2013)
- dárek k Vánocům, landiho jsem si přál, viděl jsem ho u kolegy
- maximální spokojenost
Promyšlený systém
- Pracuji v Irsku, s angličtinou začínám. Landiho mi doporučili kolegové avyužívám opravdu každý den.
- Ideální na procvičování si slovíček na keteré každý den narážím. Díky systému si člověk všechno hned lépe zapamatuje.
Doproručuji
- vysvětlení gramatiky v několika hodinách profesionálních videí
- narazíte na slovíčko, pošlete si je do Landiho - slovíčka můžete mít na ploše, vytvářet si cestovní CD do auta, lekce do mobilu nebo ho mít ve spořiči obrazovky
- konverzační fotopříběhy (nácvik reálné konverzace)
- promyšlený systém pro ty, co se opravdu chtějí něco naučit
- kvalitní ozvučení rodilými mluvčími
Používám jako doplněk ke kurzu (program mi doporučila lektorka). Výborná pomůcka.
- Veľmi dobre vysvetlená gramatika.
- Katastrofálna spolupráca s WIN7.
- Katasrofálna syntetická reč.Nezrozmiteľmá odporná umelina.To nikto nevydrží počúvať 1 hodinu.
- Program nezostavovali lektori ,ale amatéri.Nesystematické nemá to hlavu ani pätu,Jednotlivé lekcie a frázy na seba nenadväzujú.
- Nemá to postupnú krivku zložitosti.
- Výuka slov a slovíčok fráz ,ktoré nikdy nepožijete.
- Nieje možné editovať vyberať ,ukladať slovíčka zvlášť na plochu .Tak ako slubujú v reklame.Skúsil som to a skolaboval mi win7.
- Nieje to ničím zaujímavé ,nemá to šťavu je to suché memorovanie ,rozhádzdzané ,ťažko použiteľné.
Sú to vyhodené peniaze .Nefunguje to tak ako som očakával v reklame sú použité také politické polopravdy.Je veľmi zavádzajúca.Nieje priložený návod na použitie programu.
- Vynikající výuková pomůcka, děti si hrají a při tom se učí.
Našemu 4 letému Matějovi se ta interaktivní angličtina pro předškoláky strašně líbí, je na ní úplně závislej, a každej den u ní tráví minimálně hodku.
- Dostala jsem jako dárek k Vánocům.
- perfektní vysvětlení gramatiky 'pro blbé' formou videí
- mě jako samoukovi vyhovuje systém výuky
- svoje slovíčka mám ve spořiči, v telefonu
- mamimální spokojenost
vynikající produkt, doporučuji
Landi Angličtina 11 - začátečníci
Anonym
Přidáno: 13. ledna 2013
(naposledy upraveno 13. ledna 2013)
- Výhody vesměs žádné
- Není jisté, že vám to bude fungovat, problémy s W7.
- Podpora dodavatele žádná, zaplatil jste a vše ostatní je vaše chyba.
- Špatný slovník, něco mluví rychle, něco pomalu, syntetická řeč hrůza, stejně budete v dalším okně mít otevřený google překladač či něco jiného.
De facto nepoužitelné, vyhozené peníze nad kterými mávnete rukou, protože vás dodavatel pošle do háje a handrkovat o vrácení peněz se vám nebude chtít, přesto, že při intenetovém obchodě na to máte do nějaké doby právo.
NEDOPORUČUJI
- fuj
- fuj
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
- vysvětlení gramatiky
- kvalita zvukových stop - pro vytvoření cd do auta zcela NEPOUŽITELNÉ ! (např.: bahnhof) v googlu to je mnohem lepší !
-na to, co to umí je tam až příliš vysoká cena
-na tom krásném videu jak se tam popisuje jak si snadno vytvoříte cd atd. není to pravda...
ale byl to dárek, tak darovanému koni na.....
- ne
- ne
ne
![OKO Naši motýli](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/0f8/0f8ec9cbeae8467789ae00f82fd36001--mmf100x100.jpg)
OKO Naši motýli
Přidáno: 14. prosince 2012
(naposledy upraveno 14. prosince 2012)
Zakoupeno v NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY
Tradiční encyklopedie OKO
Zobrazuji 221 - 240 ze 341 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...18 Další »