Nejnovější recenze ze sekce Výukové aplikace

TAXUS Learning - Revoluční angličtina

TAXUS Learning - Revoluční angličtina

Přidáno: 7. března 2013

• prehledne
  • jednoduche
  • system vyuky - je vam dokola prehravana zobrazena veta s doslovnym prekladem.
  • az prilis jednoduche - software vypada jako z roku 98
  • technicky tragedie - program se snazi nainstalovat do korenoveho adresare disku, pokud ho zkusite nacpat do program files, zahlasi ze v ceste nesmi byt mezery... WTF?
  • otazka je jestli tento system vyuky opravdu funguje

Mel jsem v ruce pouze demo, ale technicke problemy me naprosto odradily od koupe finalni verze - firma ktera v roce 2013 vyda produkt ktery nezvladne mezery c instalacni ceste u me neziskala prilis vysoky kredit.
Navic pokud pripocitate to, ze firma pana Tomana se zivi prodejem tzv. lestenych prdu (motivacni recnik...), rekl bych radeji ruce pryc.

Přidáno: 26. února 2013

Doporučuje produkt
  • Přehledně vysvětlenà gramatika, celkový systém výuky mi vyhovuje.

učitel na doma za pár korun

Přidáno: 26. února 2013

Nedoporučuje produkt
  • Nepracuje se Win7. absolutně nefunguje podpora na [email protected] ničemu tam nerozumí. KDYŽ V PROGRAMU MLUVÍ ČESKY TAK JE TAM NĚJAKÝ ROBOT NEBO VIETNAMEC. Před týdnem jsem odstoupil od kupní smlouvy a DO DNES JSEM NEDOSTAL ANI ODPOVĚĎ A ANI PENÍZE NA ZPĚT!!!

S TAKOVOU FIRMOU SE NEVYPLÁCÍ UZAVÍRAT OBCHODY
PODPORA ŽÁDNÁ A NEJRADĚJI BY VÁM NA PROBLÉM ODPOVĚDĚLI PO UPLYNUTÍ 14 DENNÍ DOBY ABY JSTE NEMOHLI ZBOŽÍ VRÁTIT.

Universum 5.1

Universum 5.1

Přidáno: 21. února 2013

Doporučuje produkt
  • Všechny informace na jedné placce
  • Možnost (bezplatné) aktualizace
  • Funguje i po reinstalaci počítače (na rozdíl od "Otty")
  • Doplněny české reálie
  • Výborný doplněk knihy
  • Přece jen se jedná o přepracovaný německý produkt - uvítal bych spíše aktualizaci projektu Diderot, který skončil
  • U osobností chybí přesná data narození a úmrtí (roky jsou, ale datumy ne)
  • U téměř každého hesla zabírá třetinu plochy reklama na "Kde se dozvím víc" - odkazy na další encyklopedie od stejného nakladatele

Nerozumím ceně - koupil jsem včera za 99,- CZK na http://www.bux.cz...
V českém prostředí a v současné době pro milovníky informací jasná volba

Přidáno: 14. února 2013

Doporučuje produkt
  • Trochu jsem váhal před koupí, zarazilo mě v diskuzích, že má program "počítačovou výslovnost, které není rozumět". Po dotazu mi bylo sděleno, že v programu je několik desítek hodin, vše ozvučeno rodilými mluvčími.
  • A tak to také je,jediné, co je synteticky je to, když si vytváříte třeba cestovní CD nebo lekci do mobilu a chcete tam mít češtinu, ta je syntetizovaně (je to hnusné ale srozumitelné). Já to nepoužívám, v mobilu mám místo této češtiny obrázek, to je mnohem lepší na zapamatování.
  • Jinak se nerad rozepisuji, tak použiji recenzi a Angličtiny pro středně pokročilé, která je také ha Heuréce.
  • Super, přehledné, jasné, jednoduché... Ještě jsem nenarazila na slovíčko, které by mi program nebyl schopen vyslovit (v AJ), vyslovuje i celé věty. Vynikajicí funkce ´´slovíčka na ploše´´ - vyberete si jakékoliv slovíčko, zadáte do slovníčku, a program Vám nabídne (z google obrázky) související obrázky. Vy si jen vyberete to, co Vám nejblíže pojem asociuje, to si uložíte a program Vám přenese obrázek s anglickým pojmem i s českým překladem na plochu Vašeho počítače. Lze si nastavit množství obrázků na ploše a jejich frekvence obměny (celkové množství v paměti není omezeno)
  • Učíte se nenásilně, při každém usednutí k pc si přelétnete zrakem obrázky a výrazy, když už je znáte, smažete je a nahradíte novými. žádné učení slovíček nazpamět - prostě si jen jednou nebo několikrát denně prohlídnete plochu své obrazovky (1-2min) a věnujete se dál něčemu jinému. Přesto si Váš mozek informaci uloží. Opravdu to funguje, teda alespoň u mne.
  • Gramatika je také vysvětlena velmi přehledně a jednoduše
  • Navíc cena za program je vynikající, mám tuto pro středně pokročilí a musím říct, že obsah gramatiky je tak obsáhlý, že Vás naučí vše důležité k plynulé mluvě. Osah slovíček je v podstatě neomezený.
  • 100% doporučuju
  • Ideální v kombinaci s hodinami konverace ve škole nebo s rodilým mluvčím, ale jinak ostatní hodiny ve škole tento program dokáže za minimální částku zcela nahradit, máte-li dostatek vůle si lekci gramatiky čas od času otevřít a pořádně se na to soustředit.
  • (Touto recenzí nechci nijak schazovat hodnotu práce živých lektorů!! Sama mám několikaletý základ ze školy a pak i z jazykové školy a vyzkoušela jsem i soukromého učitele)
  • Tento typ výuky jsem po svých zkušenostech zvolila z ekonomických důvodů...

Pro toho, kdo se učí jazyk a hledá kvalitní učební pomůcku.

Angličtina bez bariér

Angličtina bez bariér

Ověřený zákazník KNIHCENTRUM.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 2. února 2013

Zakoupeno v KNIHCENTRUM.CZ

Doporučuje produkt
  • skvělé pro děti,i rodiče ,kteří neumí AJ.

DOPORUČUJI

Přidáno: 30. ledna 2013

Doporučuje produkt
  • Dárek k Vánocům, původně jsem myslel, že to skončí v šuplíku, ale opravdu mě to chytlo. Co se mi nejvíce líbí:
  • Narazím na cizí slovíčko, stisknu CTRL+C, Landi to zaregistruje, nahoře na mě vyskočí malé okénko z překladem
  • Pak si ke slovíčku přiřadím obrázek z internetu (dvě kliknutí)
  • Slovíčka mám na ploše Windows, v šetřiči, to je automatické. Pak se z toho dá vytvořit videolekce do mobilu, funguje to i na mé starší Nokii.
  • Pak je tam celá anglická gramatika vysvětlená polopatickými videi.
  • Dal bych 100%, ale to nedávám nikomu, protože by zpychnul.
  • Zatím nic

Výborný produkt, doporučuji. Mám plný šuplík výukových cédeček, tady u toho věřím, že zůstanu. Produkt ale asi není vhodný pro někoho, kdo hledá zázračný produkt a myslí, že se naučí jazyk bez vlastního přičinění. To ale asi bude hledat věčně

Český etymologický slovník

Ověřený zákazník SW.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. ledna 2013

Zakoupeno v SW.cz

• ucim se fakt rychle
  • pokud nestihate, proste nejdete dal :-)

Vyzkoušela jsem 15 lekci zdarma a toto nema konkurenci
Potřebuji psaní do práce a těch 15 lekcí zdarma jsem zvladla opravdu rychle
Samozřejmě doporučuji

Přidáno: 19. ledna 2013

(naposledy upraveno 25. ledna 2013)

Doporučuje produkt
  • dárek k Vánocům, landiho jsem si přál, viděl jsem ho u kolegy
  • maximální spokojenost

Promyšlený systém

Přidáno: 18. ledna 2013

Doporučuje produkt
  • Pracuji v Irsku, s angličtinou začínám. Landiho mi doporučili kolegové avyužívám opravdu každý den.
  • Ideální na procvičování si slovíček na keteré každý den narážím. Díky systému si člověk všechno hned lépe zapamatuje.

Doproručuji

Přidáno: 17. ledna 2013

Doporučuje produkt
  • vysvětlení gramatiky v několika hodinách profesionálních videí
  • narazíte na slovíčko, pošlete si je do Landiho - slovíčka můžete mít na ploše, vytvářet si cestovní CD do auta, lekce do mobilu nebo ho mít ve spořiči obrazovky
  • konverzační fotopříběhy (nácvik reálné konverzace)
  • promyšlený systém pro ty, co se opravdu chtějí něco naučit
  • kvalitní ozvučení rodilými mluvčími

Používám jako doplněk ke kurzu (program mi doporučila lektorka). Výborná pomůcka.

Přidáno: 17. ledna 2013

Nedoporučuje produkt
  • Veľmi dobre vysvetlená gramatika.
  • Katastrofálna spolupráca s WIN7.
  • Katasrofálna syntetická reč.Nezrozmiteľmá odporná umelina.To nikto nevydrží počúvať 1 hodinu.
  • Program nezostavovali lektori ,ale amatéri.Nesystematické nemá to hlavu ani pätu,Jednotlivé lekcie a frázy na seba nenadväzujú.
  • Nemá to postupnú krivku zložitosti.
  • Výuka slov a slovíčok fráz ,ktoré nikdy nepožijete.
  • Nieje možné editovať vyberať ,ukladať slovíčka zvlášť na plochu .Tak ako slubujú v reklame.Skúsil som to a skolaboval mi win7.
  • Nieje to ničím zaujímavé ,nemá to šťavu je to suché memorovanie ,rozhádzdzané ,ťažko použiteľné.

Sú to vyhodené peniaze .Nefunguje to tak ako som očakával v reklame sú použité také politické polopravdy.Je veľmi zavádzajúca.Nieje priložený návod na použitie programu.

Doporučuje produkt
  • Vynikající výuková pomůcka, děti si hrají a při tom se učí.

Našemu 4 letému Matějovi se ta interaktivní angličtina pro předškoláky strašně líbí, je na ní úplně závislej, a každej den u ní tráví minimálně hodku.

Přidáno: 14. ledna 2013

Doporučuje produkt
  • Dostala jsem jako dárek k Vánocům.
  • perfektní vysvětlení gramatiky 'pro blbé' formou videí
  • mě jako samoukovi vyhovuje systém výuky
  • svoje slovíčka mám ve spořiči, v telefonu
  • mamimální spokojenost

vynikající produkt, doporučuji

Přidáno: 13. ledna 2013

(naposledy upraveno 13. ledna 2013)

• Výhody vesměs žádné
  • Není jisté, že vám to bude fungovat, problémy s W7.
  • Podpora dodavatele žádná, zaplatil jste a vše ostatní je vaše chyba.
  • Špatný slovník, něco mluví rychle, něco pomalu, syntetická řeč hrůza, stejně budete v dalším okně mít otevřený google překladač či něco jiného.

De facto nepoužitelné, vyhozené peníze nad kterými mávnete rukou, protože vás dodavatel pošle do háje a handrkovat o vrácení peněz se vám nebude chtít, přesto, že při intenetovém obchodě na to máte do nějaké doby právo.
NEDOPORUČUJI

Matematika na Divokém Západě

Matematika na Divokém Západě

Přidáno: 3. ledna 2013

(naposledy upraveno 3. ledna 2013)

• fuj
  • fuj

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Landi Němčina 11 - začátečníci

Landi Němčina 11 - začátečníci

Přidáno: 2. ledna 2013

• vysvětlení gramatiky
  • kvalita zvukových stop - pro vytvoření cd do auta zcela NEPOUŽITELNÉ ! (např.: bahnhof) v googlu to je mnohem lepší !

-na to, co to umí je tam až příliš vysoká cena
-na tom krásném videu jak se tam popisuje jak si snadno vytvoříte cd atd. není to pravda...
ale byl to dárek, tak darovanému koni na.....

Cesta kolem světa za 80 dní

OKO Naši motýli

OKO Naši motýli

Ověřený zákazník NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY Ověřený zákazník

Přidáno: 14. prosince 2012

(naposledy upraveno 14. prosince 2012)

Zakoupeno v NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY

Tradiční encyklopedie OKO