Nejnovější recenze ze sekce Výukové aplikace
Jsou tam nové normy a otázky na vyhláčku č. 50/78 Sb.
Hezká knížka o přírodě se zdařilými ilustracemi postihuje všechna základní témata týkající se přírody, rostlin, živočichů a životního prostředí.
- Podstatné kdykoliv k dispozici
- vše proběhlo dle domluvy
- přehledný systém
- fulltextové vyhledávání
- kolokace
- funkce učení
- možnost doplňkových slovníků (lékařský, zemědělský atd.)
- poměrně vysoká cena
- doplatky za jednotlivé doplňkové slovníky
Jsem profesionální překladatel a soukromý učitel angličtiny a slovník Lingea Lexicon používám již asi 10 let. Jsem s ním maximálně spokojený a vřele ho doporučuji všem, kdo hledají elektronický slovník. Rozhodně bych neměnil a investice do celoživotní licence se vyplatí.
V kostce shrnuty ČSN normy včetně novinek; testové otázky TIČR
- Důležité informace
- Rychlost dodávky
Kompletní přehled
Jeden z nejlepších produktů k výuce jazyků....
- Jde používat na několika zařízeních najednou
- Lze přepnout na jiné druhy cvičení, než jen základní kvíz (například diktát)
- Výslovnost se dá přehrát zpomaleně
- Neexistuje zde rychlé tlačítko jak spustit další cvičení - vše se musí proklikávat přes seznam
![Lingea Lexicon 7 Anglický slovník Platinum + ekonomický a technický slovník](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/fcf/fcf838d143f32322e0e0bb87b6637562--mmf100x100.jpg)
Lingea Lexicon 7 Anglický slovník Platinum + ekonomický a technický slovník
Bob Prazak
Přidáno: 11. ledna 2020
- Velim spokojen.
- Vyssi nakupni cena.
Cena vyssi, ale odpovidajici kvalite. Navic, upgrade na vyssi verzi stoji pakatel.
- Pomáhá mi učit se angličtinu
- Je to přehledné
- Velká zásoba cvičení
- Video lekce
- Chybí hlasový záznam
Dva roky jsem poctivě dřel Duolingo, ale už mě nikam neposunovalo. Hledal jsem něco lepšího našel jsem Landigo.
- Vždy něco nového o čem jsem nebyl informován
- Dlouhou dobu jsem používal Duolingo a cvičení z Landigo zdarma. Mnohem víc se mi líbilo Landigo, chybělo mi tam ale vysvětlování gramatky (v duolingu také nic nebylo),
- K předplacení Landigo mě nakonec přesvědčil videokurz anglické gramatiky, který tam nově přidali. Je tam přes 100 videí , kde je vše vysvětlo pro "blbé", to je to co mě přesvědčilo.
- tisíce cvčení rozdělených podle obtížnosti
- výuková vide pro blbé
- landigo si pamatuje chyby, dá se z nich přezkoušet
- je to návykové
Landigo premium jsem koupil v akci za 1200 na dva roky,. Myslím, že to je výborná koupě.
Jinak ještě používám helpforenglish, je to zdarma a je to opravdu výborné. Duolingo mě pořád otravuje na mobilu, nikdy jsem nepochopil, jak vlastně funguje.
- Pro toho, kdo se chce nad sebou zamyslet. S tituly jsem spokojen. Ještě se mi nestalo, abych nákupu litoval. A ceny se mi zdají taky přiměřené.
Rychlý přehled norem, postupy měření při revizi, dobrý pomocnik
- Dobře zpracovaná publikace.
- Neznám
Usnadňuje komunikaci s německy mluvícím cizincem.
dobrý přehled o dění co nového v normách
- CD je známé.
Zobrazuji 41 - 60 ze 341 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...18 Další »