Nejnovější recenze ze sekce Výukové aplikace
- Dlouholetý přínos pro práci nejen revizních techniků.
- dobrá pomůcka
Mnoho informací vždy po ruce.
- Je neustále aktuální
Ok - jsou to nové věci, jsem spokojený
- Je to úplně příšerné... aktivujete si landio premium třeba na angličtinu a každý den vám přijde spam email jestli nechcete upgradovat landigo i na jiné jazyky. Jenže to nemůžete hodit do spamu, protože pak by vám nechodila cvičení.
- perfektní
- nemá
absolutní spokojenost
- Spousta informací na jednom místě
- informace na jednom místě -nemusím nikde hledat
- aktuální informace na jednom místě
- přehledné vyhledávání
- Přehledně a dobře vysvětlena problematika.
- Chybí mi tam výbuchy.
Velmi dobře zpracované otázky a odpovědi, hned se díváte na normy jinak než jen jako na povinné čtivo. Uvedení zákonů, vyhlášek a norem s vysvětlením. Vzorové formuláře a další pomůcky, které se opravdu hodí nejen pro revizní techniky. Cena odpovídá kvalitě zpracování.
ještě moc zkušeností nemáme, koupila jsem produkt
pro rodiče k vánocům
- Využití pro menší i větší děti různého věku. Další zkušenosti budou až po vánocích, až angličtinu vyzkouší. Objednané učebnice patří ve srovnání s jinými obchody cenově k velmi výhodným.
Rozhodně doporučuji, výhodou je také možnost pustit si ukázky na webu.
objednal jsedm v pondeli....pani ve ctvrtek pani omluvne oriznala,ze ji to spadlo do spamu .....ze to ihned nejpozdeji v patek pujde ...sorry v pondeli navecer jsem odjizdel ...tak jsem to zrusil takze nevim
Jsem spokojen.
- Kvalitni navykova vyuka anglictiny. vse funguje perfektne i na mobilu. Zkousel jsem spoustu aplikaci, landigo je nejlepsi.
- V metru nefunguje, nema off line mod
Doporucuji
- šikovná
Měla jsem starší verzi slovníku, která už mi na nových Windows nefungovala, ale nová je opravdu vylepšená. Jsou tam přidané nové funkce, graficky se v ní líp orientuje, funguje propojení s wordem - jsem naprosto spokojená.
- Rozsah slovníku
Zobrazuji 61 - 80 ze 341 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...18 Další »